Hurra for Windows 8!!! Eller hvad?!

Print page

Lige før vinterferien har min mand overtalt mig til at købe en ny bærbar. Den gamle var ved at være færdig med defekt mikrofon, usb porte der ikke virkede og software som ikke kunne opdateres (stadig Vista – ha ha!). Han fandt et godt tilbud i Aldi, og har ovetalt mig til at slå til: 1 TB harddisk og 8 GB RAM var heller ikke til at stå for. 🙂

Men der var også Windows 8 som fulgte med.  Og DET vidste sig som den største udfordring for mig. Ud over grænsefladen som, efter min mening, egner sig ikke til en almindelig pc, har jeg fundet ud af noget som irriterer mig grænsesløst.

BILLEDER! Ja, jeg tager mange billeder, også med det formål, at jeg vil vise jer, her på bloggen hvad jeg har gang i. Så jeg tager billeder og kan se dem på min pc, så langt så godt. Det er her jeg lægger mærke til, at de allesammen ser rigtigt ud når jeg ser dem på min pc, altså de stående billeder bliver vist rigtigt, dem jeg har taget på hoved bliver også vendt rigtigt. Alt fint INDTIL jeg uploader dem på serveren. For på serveren bliver de vist som de er taget, dvs. ikke vendt om, på hoved, på siden osv… Det kunne jeg ikke forstå, jeg har brugt snart en dag på at ringe / chatte med support for hosting af min egen hjemmeside og for det program jeg bruger for at lave den (for det måtte jo være deres problem, ik?). De kan ikke forstå mit problem, det har de ikke oplevet før, det er IKKE et problem der er forårsaget af dem. Det må være noget med mit software. Software…, tænker jeg…, jo det hele begyndte da jeg skiftede til ny pc: Windows 8! Hvordan gemmer man ændringer til ens billeder i Windows 8? Hvordan gemmer man noget man IKKE har lavet? Altså, når jeg kigger på billeder ser de rigtig ud, alt som det skal være, men det er ikke mig der har bedt computeren til at ændre dem, så jeg kan ikke gemme (mine?) ændringer!!!! Jeg har lyst til at skrige!!!! HJÆLP!!!! Nogen har hørt noget lignede?! Så jeg går igang med at google om nogen har oplevet disse problemer (eller er det bare mig?), og efter ikke så lang søgen, finder jeg en, og endda mange flere, der beskriver lige det problem jeg har, de har bare ingen løsning. Videre med at søge, jeg opgiver jo ikke så hurtigt. Endelig! Jeg fandt én som ringede til Microsoft, har brugt flere timer med at snakke med dem og fik følgende svar: Der er ingen mulighed for at gemme ændringer til billeder. Billeder bliver automatisk vist rigtigt, dvs. vendt om så de vises rigtigt, MEN: Det bliver ikke gemt. PUNKTUM!

Så er det her jeg tænker, at jeg VIL AF med det l…. pc!!!! Og af med det l…. Windows 8!

Heldigvis for mig har jeg stadig min mands pc som jeg kan bruge til at vende billeder om og gemme dem så de kan vises rigtigt her på bloggen.

Mit råd: Hold jer på afstand til Windows 8! Hold jer lang væk fra det hvis I vil have magten over jeres pc. Det vil jeg nemlig have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *