Limes i rom

Print page
Lime i rom

Lime i rom

Sidste uge havde jeg besøg af min barndomsveninde. Hun lavede de skønneste limes i rom til mig mens hun var her. De kan bruges i te eller diverse drinks.

Opskriften er nem og lige til. Og helt sikkert værd at prøve, for limes i rom smager dejligt i teen og dufter lige så godt. 🙂

Til et 0.5 l glas brugte hun:

 • 4 limes
 • 1 vaniljestang
 • 2 spsk sukker (med top på)
 • rom så det dækker limes

Fremgangsmåde:

 1. Kom limes i en gryde eller skål.
 2. Kog vand og overhæld limes med den.
 3. Lad dem ligge i den varme vand i ca. 5 minutter.
 4. Rens dem godt derefter og skær i skiver.
 5. Skær vaniljestangen på langs og tag kærner ud. Behold dem til fx. vaniljesukker. Jeg vil tro, at du også kan bruge hele vaniljestangen men i så faldt skal du ikke skære den ikke på langs.
 6. Rens vaniljestangen godt og kom den i et glas.
 7. Kom limes i og kom sukker ovenpå.
 8. Kom derefter rom så det dækker limes.
 9. Luk glasset og stil i køleskabet i ca. 5 – 7 dage.
 10. Nyd i teen eller i drinks eller andet du har lyst til. 🙂

Velbekomme!

 

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *