Ny frakke til min overlocker

Print page

overlock cover

På Pinterest fandt jeg nogle billeder af symaskine covere og jeg lod mig inspirere.

Jeg syende en cover til min overlocker  i weekenden 🙂

Jeg fandt også en tutorial (på engelsk)  som du kan se her. Jeg har ikke følgt den slavisk som du kan se, jeg brugte den snarere som en guide. Min cover er også foret. Og den er syet på overlockeren næsten hele vejen igennem. Ja! Jeg er helt pjattet med den! 😀

Det tog ca. 3 timer at sy den men hvor det pynter på sybordet! 😀

Sådan ser den ud indvendigt:

overlocker cover indvendigt

Jeg havde også selskab den dag 🙂 Min lille Lucas bestemte sig for at lære at sy og han kan stadig overraske mig 😀

Lucas syer med mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *