Pizza på blomkålsbund – den bedste LCHF pizza i verden!

Print page

LCHF pizza på blomkålsbund

Hvis nogen fortalte mig, at jeg kommer til at lave pizza på blomkåls bund ville jeg sige, at vedkommende ikke var rigtig klog 😀

MEN dagen er altså kommet!!! 😀 Jeg bagte den mest fantastiske pizza for et par dage siden og det blev en kæmpe succes!!! 😀

Jeg vil her opgive kun opskriften på blomkåls bunden da du kan komme alt du kan lide på den. Du skal bare være opmærksom på, at hvis du bruger mozzarella (den hvide i klump) som topping, så er den meget våd. Og der kommer meget væske ud af den i ovnen hvorfor pizzabunden bliver også meget våd. Så min anbefaling vil være at bruge revet mozzarella i stedet for.

Denne pizza er dén af slagsen som man kan tage i hånden og spise, ligesom en almindelig pizza. 🙂

Ingredienser til én pizzabund på størrelse af en bageplade:

 • 1 blomkål, mellem størrelse
 • 2 æg
 • 200 g revet mozzarella
 • salt og peber
 • topping, jeg brugte champignon, coktailpølser, mozarella

Fremgangsmåde:

 1. Hak blomkålen i en foodprocessor.
 2. Kom den i en skål som kan tåle mikrobølgeovn og kog den i ca 10 minutter på højeste kraft (=900W i min).
 3. Derefter tag en viskestykke eller, ligesom mig, en gammel ble, læg den på en si og hæld blomkålen i.
 4. Nu skal du presse al væsken ud af blomkålen. Det gør du nemmest ved at vride kluden. Det tager lidt tid og MANGE krafter 😀
 5. Når du har vredet væsken ud blander du blomkål, æg, salt, peber og mozarella sammen i en skål.
 6. Fordel massen på bagepladen beklædt med bagepapir.
 7. Stil i forvarmet ovn (200 grader) og bag indtil overfladen bliver brun.
 8. Tag pladen ud af ovnen.
 9. Kom pølser, champignon og ost på (eller hvad du nu har lyst til).
 10. Kom igen i ovnen og bag indtil osten bliver brun.

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

4 thoughts on “Pizza på blomkålsbund – den bedste LCHF pizza i verden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *