Rød city bag

Print page

image_2

Kan du huske gaven til min svigermor som jeg syede til Jul sidste år? Jeg havde stadig noget skind tilbage fra den røde jakke og efter mange overvejelser, sprætten op og sy igen, dvs. rent patchwork arbejde, syede jeg denne lækre røde taske, en city bag.

Jeg brugte næsten alt der var tilbage af jakken, de få små skindstykker blev brugt til kvaste 🙂
Alle lommer er fuld funktionsdygtige og tasken lukkes med lynlåsen, so i øvrigt kommer også fra jakken 😀

Tasken er foret med et coated stof og der er en stor indvendige lomme som også lukkes med lynlås.

Mål:
H: ca 41 cm (16inch)
B: ca 38 cm (15 inch)

image_3

image_4

image_5

image_6

image_7

image_1

image_8

image_9

bodil1

10 thoughts on “Rød city bag

  1. Jeg er imponeret over så meget du kan få ud af. Hvor er den fin. Det kræver også noget at finde jakker med mange effekter på, jeg finder mange jakker rigtig billige men syntes ikke der er så mange spændene effekter på. 🌹🎒💼

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *