Spinattærte med skinke, LCHF

Print page

LCHF spinattærte med skinke

Tærte er noget jeg savnede på LCHF. Tidligere lavede jeg mange af dem men lige på LCHF syntes jeg at glemme alt om de skønne retter. Men så lige pludseligt fik jeg den idé at man selvfølgeligt kan bruge squash som bund i tærten. Resultatet var en mega god, mættende tærte, LCHF – way 🙂

Ingredienser:

 • 1 squash skåret i skiver
 • 200 g skinkestrimler
 • 1 pakke revet ost
 • 1 pakke frosen helbladet spinat, optøet
 • en skvat olivenolie
 • 3 – 4 æg
 • ca 2 – 3 dl piskefløde
 • salt og peber

Fremgangsmåde:

 1. Tænd ovnen på 200 grader.
 2. Kom olie på bunden af en rundt fad.
 3. Fordel squash ovenpå.
 4. Kom derefter skinkestrimler på.
 5. Bland æg og piskefløde sammen, smag med salt og peber.
 6. Hæld blandingen over skinken.
 7. Fordel osten ovenpå.
 8. Bag i forvarmet ovn i ca 45 minutter eller indtil osten er smeltet og dejlig brun.
 9. Server med salat eller andre grøntsager, fx sukkerærter.

image_011

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

3 thoughts on “Spinattærte med skinke, LCHF

  • Stig Bredholt Bahnson, personligt, føler jeg, at jeg har fået mere overskud i hverdagen, husker bedre og fylder lidt mindre 😉 Michael har tabt sig en del og Lucas er bleven meget mere rolig, han kan fx. vente til maden bliver serveret, uden at blive hysterisk, men det er mest i weekendene vi kan mærke det på ham, i børnehaven får han jo alt muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *