Tomatsalat med parmesan-croutoner

Print page

 

Tomatsalat med parmesan croutoner

Tomatsalat med parmesan croutoner

Det er simpelthen en dejlig, frisk tomatsalat. Basilikum og hvidløg gør underværket og parmesan sætter prikken over i’et 🙂

Opskriften er til 1 portion, skal du lave flere, skal du gange ingredienser med antal personer 🙂

Ingredienser:

  • 2 store tomater
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 tsk balsamico
  • 1 fed finthakket eller presset hvidløg
  • salt
  • groftkværnet peber
  • grofthakket basilikum, ca 2 spsk.
  • 1 stor skive sandwichbrød, jeg brugte ciabatta
  • 1 spsk revet parmesan
  • 1 håndfuld rucola eller andet salat

Fremgangsmåde:

  1. Skær tomaterne i skiver.
  2. Rør olivenolie, balsamico, hvidløg, salt o peber sammen.
  3. Dryp tomatskiverne med dressing, drys med basilkum og lad det trække mindst i 15 minutter.
  4. Fordel parmesan jævnt på brødet.
  5. Gratiner brødet i ovnen til osten er gylden.
  6. Skær brødet i tern og bland med salatblade samt marinerede tomatskiver.

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter?

Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes.

Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen.

Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd.

Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *