Comfort food eller gullash i ovnen.

Print page

Gullash i ovnen

Min fridag skulle ikke gå med at lave mad – det har jeg på forhånd besluttet mens jeg kiggede på halvandet kilo skinkekød i tern som jeg købte i Bilka. Gullash var det jeg gerne ville have men denne gang skulle den hygge sig i ovnen mens hyggede mig i haven og nydt det gode vejr.

Du skal have en rigtig stor gryde hvis du vil lave samme mængde kød, jeg brugte min 9 liters støbejernsgryde. Husk der skal låg på gryden.

Ingredienser:

 • 1,5 kg skinkekød i tern
 • 3 store løg, grovhakket
 • 1 stor hvidløg, grovhakket
 • 2 squash i tern (ca 250 g hver)
 • 2 snackpeber
 • 2 dåse flåede tomater
 • 1 stor dåse tomatpuré
 • 2 sps paprika med røgsmag
 • 1 tsk lidt stærk paprika
 • salt og peber
 • 1 chilipeber
 • 1,5 dåse vand
 • ca 1 – 2 dl olivenolie

Fremgangsmåde:

 1. Kom kødet og alt andet, undtagen vandt og tomater, i gryden.
 2. Rør godt så krydderierne er godt fordelt imellem kødet.
 3. Kom tomatpuré og flåede tomater samt vand i.
 4. Rør igen.
 5. Kom låget på gryden og stil den i ovnen.
 6. Sæt ovnen på 175 grader.
 7. Gå og nyd din dag de næste 6 timer.
 8. Server med en klat creme fraiche. Du kan også servere den med lidt ris eller kartofler hvis du har lyst.

Gullash i ovn

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *