Crumble med jordbær og æbler

Print page

Crumble

Vi har stadig en masse æbler fra naboen 🙂 og nogle jordbær i fryseren 😀 Forleden dag lavede jeg en dejlig crumble med disse frugt. Det var så godt, at jeg gentog succesen yderligere et par gange. Og nu er jeg klar til at dele opskriften. 😀

Egentlig er det den nemmeste kage man kan forestille sig. Du skal bare have noget frugt, du bestemmer selv hvilke frugt du vil bruge. Jeg syntes, at en blanding af æbler og jordbær virker find men prøv dig selv frem 🙂

Ingredienser:

Fremgangsmåde:

Crumble

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Lav smuldredejen efter opskriften, kom evt. vaniljesukker eller lidt saft fra limes i rom hvis du har.
  3. Smør et fad eller nogle små forme og kom frugt i.
  4. Du skal ikke være bange at der er for meget frugt, de kommer til at fylde meget mindre når de bliver varmet op.
  5. Kom smuldredejen ovn på.
  6. Bag i forvarmet ovn til 200 grader i ca. 30 minutter eller indtil du kan se, at smuldredejen begynder at blive brun og frugt bobler.
  7. Nyd varm eller afkølet med creme fraiche.

crumble med creme fraiche

Velbekomme!

Har du lavet noget efter én af mine opskrifter? Hvis du har lavet noget efter én af mine opskrifter ville det glæde mig hvis du skriver en lille kommentar om det. Jeg er nysgerrig på om det lykkedes dig eller om du gjorde noget anderledes. Måske har du bare et godt råd eller en idé. Dem vil jeg gerne høre. Det vil hjælpe mig og alle andre som læser med her på bloggen. Du kan også skrive en mail til mig på tamara@hverdagensbedrifter.dk hvis du vil fortælle mig noget eller give mig et råd. Jeg glæder mig til at høre fra dig 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *