Billeder tagget "lille-denim-pung"

Print page

0 thoughts on “Billeder tagget "lille-denim-pung"

  1. Det er en rigtig god opskrift. Jeg bruger det første hold kogevand til at komme i min te. Mine appelsiner er hjemmedyrket ( på Kreta), så jeg ved, at der ikke er giftstoffer på skallen. De bliver skyllet inden kogning, for der kan være rødt sand på dem ( fra Sahara).

  2. Den opskrift vil jeg gerne prøve, men en fjerdedel pakke cornflakes? De findes i mange størrelser, så har du en angivelse i vægt? Hilsen Hanne.

  3. Mine mormorforældre kom fra Polen, og hos dem fik jeg en æblekage, som jeg holdt meget af. Denne kommer meget tæt på. Min mormor dryssede lidt korender over æblerne – så det har jeg tilføjet – plus en ekstra æggehvide til marengsen.
    Ellers har jeg bare fulgt din opskrift. Tak for den!

  4. Synes det virker af meget at putte 400g kokos i den lille dåsefuld kondenseret mælk. Kunne overhovedet ikke røre det sammen. Jeg tilsatte lidt mælk – lidt! Og det hjalp. Glæder mig til at præsentere og smage dem i morgen. 😁👍

    • Når du varmer kondensmælken er den nemmere at arbejde med og coconut burfi er ret tørre. Jeg har aldrig brugt andet end kondenseret mælk til at lave dem. Håber de smagte godt 🙂
      Hilsen,
      Tamara

  5. Hej Tamara
    Er ved at lave din Bigos til en polsk ven. Han taler også om Kwestua Smaku. Har du en opskrift på den ret?
    Hilsen Karen

    • Hej Tine,
      Klik på linket i opskriften hvor du finder opskriften på basen. Det er altså base for den is man laver hvor man bare tilføjer smagen, i dette tilfælde kaffen. Håber det hjælper.
      Mvh,
      Tamara

  6. Hejsa, jeg er halv Polsk/Dansk og har en opskrift på bigos, jeg fik for ca. 30 år siden, der bruges jeg røgetmedister vis ikke jeg har kiebase i fryseren du bruger lidt flere krydderie, jeg vil prøve din opskrift imorgen og til slut bigos kan til en hver tid ikke samlingens med biksemad. Sto lat hilsen Poul

    • Hej Poul,
      Jeg vil godt nok påstå, at bigos kan sammenlignes med biksemaden. Aæltså i den forstand, at man “bikser” det hele sammen i en bigos. 🙂 Håber det giver mening 🙂
      Jeg ved ikke hvor du bor men der er kommet flere polske butikker op, der er fx. en i Horsens som hedder Babunia, dér kan du købe kielbasa, ellers har Lidl og Aldi nogle gange noget der ligner. Du kan sagtens undvære kielbasa bare du har røget bacon og andet kød.
      Jeg vil gerne øre hvordan det gik med din bigos 🙂
      Mvh,
      Tamara

  7. Jeg har lavet risbollerne, men synes godt man kan udelade saltet i dejen, hvis risene er kogt i saltet vand. De har en tienddns til at blive lidt for salte efter min smag.. men ellers super lækre boller, hvor opskriften helt klart er gemt 😊

    • Hej Anette,
      Ja, det kommer selvfølgeligt an på hvor meget man salter sin risengrød. Jeg er ikke den der bruger meget salt i den. Måske derfor oplever jeg ikke at bollerne er for salte?
      Mvh,
      Tamara

  8. hej Du. Det er sådan nogle lækre tasker du laver, og ja vældig inspirerende ;0) Syr du dem på alm. symaskine med læder nål, eller er man nødt til at anskaffe sig en maskine der er noget kraftigere?
    Mh Lisa

  9. fantastisk opskrift 😀 jeg brugte risengrød, halv hvedemel og halv grahamsmel. perfekte gnaveboller til ungerne.

  10. Hej.
    Jeg personligt er lidt ked af at læse at du sammenligner bigos med biksemad?
    Man smider ikke kød rester i bigos?
    90% af os tør jeg påstå bruger pølser..
    Den pølse i dk der nærmer sig kvaliteten af pølseenden i Polen er en kålpølse
    Har aldrig fået bigos på andre måder med rester i som du skriver og nu er jeg selv polak..

    Nogle bruger svinekød af en art som også kan komme i men ikke bare hvilket som helst kød som du skriver 😊

    Desuden
    Bigos serveres varmt på de polske borde og sjældent koldt og gerne som tilbehør til kartofler eller bare med brød 😊

    Hav en dejlig dag 😊

    • Hej Dennis,
      Nu ved jeg ikke hvor i Polen du kommer fra men hvis du nærlæser de gode gamle polske opskrifter, og ikke mindst bigos historie, finder du ud af hvad bigos er og hvad man bruger når man laver den.
      Den bigos du beskriver er kål med pølser tilsat ketchup, dvs. “krise bigos”, serveret tit 80’erne fordi der intet kød var at få.
      Personligt bryder jeg mig ikke om den slags og det er ikke dén bigos jeg beskriver. Min mor og mormor lavede altid bigos på den måde jeg beskriver og det er den rigtige opskrift på bigos 🙂
      Her kan du læse mere om bigos og dens historie (kræver at du kan læse polsk): https://kuchnia.wp.pl/najlepiej-smakuje-po-kilku-dniach-krotka-historia-bigosu-6341196827227777a
      Hilsen,
      Tamara

  11. Må komplimenterer dig for dine flotte tasker og den meget flotte måde, du får syet syningerne på og får fundet frem til forskellige løsninger. Jeg er selv på jagt efter en symaskine, der kan sy i skind, og vil blot høre, hvilken symaskine du bruger eller evt. kan anbefale.
    Mvh
    Marianne Iversen

  12. Endelig forstod jeg hvad hvid ost er, det som min polske fyr spiser ret tit hjemme hos familien 😀

    En skam man ikke kan få et her i Danmark.

    Hilsen Marie

  13. Hej Tamara.
    Flotte tasker. Jeg vil gerne høre, om du vil sy en rygsæk for mig.
    Vh Else Marie

  14. Virkelig lækre og nemme sellerifritter 😀 Og de smagte jo fantastiske 😍 Dem skal jeg snart lave igen. Tak for opskrift 👍

  15. Den her ret er lige, hvad jeg ledte efter (og så endda LCHF!), sådan en frisag hvor manden har “bestilt” græskarsuppe med kylling. Glæder mig til at prøve den lidt senere Idag

  16. Hej😀😀

    Har du syet side stykker i eller hvordan får du fire “spidser/toppe” til hankene ud fra det mønster der er vist hvis de bliver syet sammen,. Jeg forstår det ikke helt.. 😀😀
    Vh. Charlotte.

  17. Hej nu er jeg i gang med at sy en shopper, meeen mangler der ikke noget i din ellers fine vejledning. På intet tidspunkt skriver du noget om, at der skal laves sidestykker og en bund(her viser du hvordan du forstærker bunden. Jeg har nu fået styr på det og lavet sidestykker og bund, men det krævede en gang oppilning.

  18. Kære Tamara
    Dejlige boller, har bagt dem flere gange. Super til komme i fryseren og lækre når de er optøet. Lige nu skal opskriften testes til 100 pølsebrød til et svendegilde. Tak fordi du deler med os

  19. Ved godt det er et gammelt billede, men må altså kommentere på den super fede bumbag du har lavet. Jeg har selv lige købt samme mønster i Stof2000, så er da lidt nysgerrig efter at høre hvad “koden “ er.
    Hvor ligger de største udfordringer?
    Mvh Janne

    • Hej Janne,
      Mange tak skal du have!
      Udfordringen var at sy tasken som er foret hele vejen igennem og ikke kun i en del af det som i vejledningen.
      Det sværeste er at sy i skind i mange lag, selvom jeg har en industrisymaskine er det vanskeligt.
      Jeg har lavet mønstret lidt om efterhånden så den er nemmere (for mig) at sy.
      Mange hilsner fra Tamara

  20. Superfin og let tilgængelig vejledning 👍👍 jeg har bare et enkelt spørgsmål.
    Hen mod slutningen skriver du ; når jeg er færdig med at sy skal der klippes i alle kurve???
    Jeg har tænkt og tænkt men kan simpelthen ikke regne ud hvad det betyder?!!
    På forhånd mange tak
    Hilsen Victoria

  21. Er netop igang med at lave din mors æblekage, og den ser helt vildt lækker ud, så glæder mig til at smage.. tænker at bage den i to springforme.. 🤗🍎🥧

  22. Hej. Så flotte tasker du laver. Jeg kunne godt tænke mig at komme med på et kursus. Vil super gerne høre om du laver et kursus i nærheden af mig (Juelsminde) Hilsen Charlotte

  23. Klart Heidi!
    Og dem der ikke har været på et af Tamara’s kurser er gået glip af at lære en masse og møde Tamara❤️

  24. Hej. Sidder lige nu og søger efter en oversize bæltetaske på Google og så denne smukke. Jeg arbejder indenfor plejen, hvor vi går med tablet og mangler en bæltetaske der kan rumme sådan en. Men de er ikke til at finde nogle steder. Den du har lavet ser umiddelbart stor nok ud til at rumme, og da jeg ikke har en stærk side i kreativitet og ti tommelfingre, så kunne det være super hvis du lavede nogle, så vil jeg med glæde være første køber 👍🏻😉 Jeg kunne også forestille mig at der vil være rigtig mange i min branche som kunne finde på at købe sådan en som vil lette hverdagen med den 😉

  25. Jeg er virkelig vild med dine tasker. Vil selv prøve at sy en taske af noget skind jeg har liggende. Må jeg spørge hvor du får fat i metal delene? -nitter, karabiner, D ringe osv.
    Mange hilsner fra Anni

  26. Den er super fin. Jeg tror desværre jeg er gået helt i baglås, jeg har nok 15 jakker der er sprættet op men syntes ikke rigtig jeg har ideerne 😳😳

  27. Jeg er SÅ glad for denne opskrift 🙂 Fandt den sidste år og må sige den er nem at arbejde med. Har netop lagt dejen igen, så den er klar til bagning i morgen.
    Et rigtig godt alternativ til vaniljekranse, når jeg nu ikke har det rette værktøj til sådan nogle, men gerne vil have hjemmebagte småkager til jul 😉
    Vh.
    Gitte

  28. Hvor er det flot Tamara. Jeg var på taskekursus hos dig d.4 nov i Egense, Fyn og er gået i gang med en ny taske i beige ruskind til min niece. Det var virkelig inspirerende at være på kursus hos dig.

    Mvh Karin

  29. Hej. Når du syr siderne sammen hele vejen rundt hvordan ligger du selve lynlåsen i hvær side. ??
    Håber du forstår mit spørgsmål.
    Hilsen Jette

  30. Hej Tamara
    Jeg har meldt mig til et lørdagskursus i nov. Sidder og sprætter op.
    Vil høre om du har de “hængsler” med til hanken på tasken, og de nitter som måske skal bruges ?
    Er almindelig sytråd ok ?
    God weekend
    Vh
    Lene

  31. Jeg begyndte at bage dine æblekys for 3 år siden, nu er de blevet et fast indslag i efteråret og som julebag.
    Vi elsker dem, min mand vil endda helst ikke dele dem andre… og alle vi har serveret dem for har elsket dem, selv drengenes fodboldhold og forældre.

  32. Tak for opskriften. Jeg kom for skade at købe et stort Rouge vif d’Étampes på næsten otte kg sidst jeg var på Nordfyn. Jeg har nu med visse variationer lavet tre portioner – og en fjerde er på vej. Jeg er meget glad for eddike (og i øvrigt ikke synderlig glad for græskar), så jeg jeg har brugt rigeligt i en kombination af rødvins- æblecider- og lagereddike. Det smager rigtigt godt, så det bliver næppe sidste gang, jeg køber et græskar til chutney.

    • Hej Jette Barkholt, er det sådan noget du også gør dig i ? Håber du/i har det godt og at i nyder “sommeren”😊. Her er alt vel hos hr og fru Danmark😊. På job er vi slået sammen med Neurologien, hen over sommeren — pga mangel på spl og læger. Knus Tina/Fifi😊😜🌞

    • Okay — jeg syntes også den så fin/smart ud og lige en størrelse jeg kigger efter — hvor der både er plads til briller/etui, mobilas samt div ting der skal være i en dame taske😜. Skal nok hilse på G. Knus😊🌞

  33. Hej Tamara. Tillykke med dit nye job👍
    De er sindsyg flotte dine tasker 👌
    Jeg skal til Sydafrika på safari til oktober og så tænker jeg!!
    Hvis jeg kan få fat i et godt skind, er det så muligt at bestille dig til at sy en taske til mig – naturligvis mod betaling
    Hvor bor du henne i landet?

      • Super. Jeg bor i Odense så det kan vi sagtens finde ud af.
        Jeg er vild med din strudse taske, så tænker det skal være en magen til.
        Som sagt skal jeg til Sydafrika og er hjemme igen midt november, så før skal det ikke være.
        Hvad tænker du prisen vil være når jeg selv kommer med skind.
        Hilsen Kirsten

  34. Tillykke m nyt job. Du var i mine tanker i formiddag for der købte jeg den flotteste skindkjole kun m det formål at sy en taske ,hvis jeg engang kan komme på et kursus hos dig. 😊👍🍀 så håber du laver kursus et sted i Nordjylland ? Din nye taske er så fin .

  35. Jeg tror jeg har misforstået hvad et fed er for hele lejligheden lugter af hvidløg😂 Jeg puttede halvdelen i selve dejen da jeg indså at det umuligt kunne være rigtigt at der skulle være så stor en mængde hvidløg i😂 Nu får vi at se hvordan de bliver og så skal jeg bare prise mig lykkelig for at jeg elsker hvidløg og ikke skal være social de næste par dage! Jeg har altid troet et fed var en hel “klase” . Det var så også usedvaneligt store hvidløg

  36. Super dejlig opskrift 😘👍🏼👍🏼
    Bollerne smager fantastisk ❤️
    Glæder mig til at lave endnu en portion imorgen med grovmel 👌🏻👍🏼👍🏼

    • Hej Bettina!
      Tusind tak fordi du skrev om det! De er virkelig lækre og jeg er mega glad at du også syntes det!
      Jeg er spændt at høre hvordan det gik med den anden portion med grovmelet. 🙂
      Mange hilsner fra Tamara

  37. Hvor er den fin, det er lige sådan en jeg godt kunne have brugt på min tur til Edinburgh . Kunne også,godt tænke mig at vide om du holder kurser ?

    • Tusind tak Anna <3
      Der er virkelig dårlig forklaring hvordan man syer den og mønster delene passer ikke, derfor blev jeg nød til at lave det om. Desuden vil jeg gerne have tasken foret hele vejen rundt da ifølge mønstret er det kun den ene lomme som er foret og resten er rå, det syntes jeg ikke om. Sidst men ikke mindst, hvis man begynder at fore det hele så får man mange lag på små dele at det er meget svært at sy selvom man har en kraftig maskine. Jeg betragter migselv ellers som en erfaren taske-syerske-dame men bumbag bliver jeg aldrig venner med 😀

  38. Hej igen Tamara!
    Må jeg spørge dig om, hvor du har fået lavet dit elegante “bomærke”?
    Mvh.
    Jette.

  39. Hej Tamara!
    Hvor er det dejligt at se hvor kreativ du er.
    Det er en virkelig flot blog du har.
    Jeg har altid syet, strikket, lavet smykker o.m.a.
    For mange år siden syede jeg skindtøj for Carli Gry – det blev senere til Jackpot.
    Jeg har en del skind, pels og stof og vil gerne sy noget til mine børn, børnebørn og oldebarn, derfor vil jeg spørge dig om du afholder kurser?
    Mange kreative hilsner fra Jette.

  40. Den pude er SUPER FLOT, men hvad gør du for, at pudsen ikke bliver en ‘ballon’, da skind er tæt?? 😉😉 Jeg har lavet én på et tidspunktet, som blev helt ‘rund’ 😉😉

    • Hej Ulla,
      Tusind tak!
      Hvis du kigger godt efter på billedet så er der et hul i midten, på den ene og den anden side 😉 De hjælper med at få luften ud af puden ellers ville den blive let oppustet, som en balon 😀
      Mange hilsner,
      Tamara

  41. Hej…. Sikke nogle lækre opskrifter og dejlige billeder du har😉
    Denne ret lyder fuldstændig fantastisk og hvor er det godt med inspiration fra gamle kogebøger:-)
    Har du erfaring med at fryse den færdige ret og så varme igen i ovnen?
    Jeg laver ofte store portioner, fryser ned og tager op, så det blot kan sættes i ovnen på en travl dag. Tak:-)
    Mvh Kristina

    • Hej Kristina,
      Tusind tak skal du have! <3
      Lige baconruller har jeg ikke prøvet at fryse men mon ikke det sagtens kan lade sig gøre?
      Altså jeg fryser alt ned hvis der er noget til overs, og det her er næsten som boller i karry 😉 Så frys dem bare.
      venlig hilsen,
      Tamara

  42. Hej Har lavet denne kylling i karry med mango chutney og kokosmælk – super lækker – skal lave den igen til gæster må absolut blive en succes 🙂

  43. Hey 😀
    Det lyder lækkert. Mynte og sukker. Men hvor lang er holdbarheden med de to blandede sammen ?
    Mvh Eleina

  44. Halløjj .. er taskerne solgt?
    Hvis ikke, hvad er prisen?… har stor glæde af tasker købt hos dig tidligere😊

  45. Hej en rigtig flot taske du har lavet dig. Har du en grundform du vil dele med os? Jeg vil gerne lave en rejse taske /weekend taske. Men har intet mønster at gå ud fra. Og denu form jeg søger er lige den du har her på billedet. Jeg vil gerne betale for at få et mønster!

  46. Synes der mangler lidt finish omkring montering af hankene. Kunne med fordel sy en firkant med rundede hjørner i læder over enderne. Det ville give et mere færdigt look 😉
    Kan dog rigtig godt lide ruskind og broderi sammen 😊

    • Det ville jeg nok gøre hvis jeg syede i stof men ved at tilføje flere lag skind (der er i forvejen 5 lag hvor de fire er meget tykke) ville syningen ikke se så godt ud selvom jeg har en speciel maskine, og så ville jeg skulle sy over broderiet og det ville jeg heller ikke. Alt i alt syntes jeg ikke at man behøver dække skind med skind. Men tak for input Gitte

  47. Hej
    Jeg har rigtigt, rigtigt længde fuldt dig på FB.
    Jeg syntes det er helt fantastiske tasker du laver❤
    Udbyder du evt. Kurser i det?

  48. Igen en rigtig fin taske. Du skrev en gang mål på dine tasker, det har jeg rigtig stor hjælp af når jeg skal sy 😄

  49. Jeg skal prøve at lave dem i aften, det lyder virkelig nemt at gå til, det er jo også en god ting, jeg glæder mig til at smage dem!
    mvh joyce

  50. Det lyder lækkert, og jeg spekulerede på om smør kan erstattes med olie eller noget der er fedtfattigt?
    Mvh Lone

    • Hej Lone,
      De er også mega lækre! Jeg har faktisk selv bagt dem i går 😀
      Jeg ved ikke om smøret kan erstates med noget andet. Jeg bruger aldrig margarine i min bagværk og madlavning, så jeg har ikke prøvet det.
      Når jeg tænker over det, så kan du måske smelte smøret, se hvor meget det fylder og bruge samme mængde olie i stedet, og ellers tilsætte mere/mindre mel så dejen får passende konsistens.
      Hvis du prøver opskriften vil jeg gerne vide om det lykkedes 🙂
      Mange hilsner,
      Tamara

  51. Fantastisk flot taske, må gentage mig selv, du overgår dig selv gang på gang. Lige et lille spørgsmål 😀 Når det er så blød skind stryger du noget på bagsiden.

  52. uhh.. det ser virkelig lækkert ud. hvor mange personer vil du mene der er til i din opskrift hvis jeg serverer kød og mayo til?

  53. Som bund kan jeg anbefale at du køber en brugt kontor måtte. Du ved, sådan en til at lægge på tæppet under skrivebordet. Og så selv skærer den til i str. Der er til mange bunde i sådan en måtte. Og så er de slidstærke og tåler vask. (og vandpytterne) 😉
    På hvilken maskine syr du i skind? Den er blevet virkelig flot. ❤

  54. Fantastisk god opskrift til syltet appelsin skal.

    Jeg bruger den gerne op til jul, men også som tilbehør til ostebordet.
    Er begyndt og komme en lille smule hjemmedyrket chili i, det giver et godt lille pift.
    Ellers har den to funktioner her op til Jul.
    Saften bruges som smags forstærker til min hvide-gløgg ekstrakt hvor den oven i bidrager med sødme.
    Og den anden del er appelsin marmelade til frisk bagt brød eller til ostebordet.

    • Tusind tak skal du have Heidi! 🙂
      Jeg blev også overrasket hvad jeg fik ud af den jakke. 🙂 Men den var så lækker i skindet at jeg var nødt til at forsøge at bruge hvert eneste stykke skind 😀
      Mange hilsener,
      Tamara

  55. Er det oregano eller basilikum? I ingredienslisten skriver du oregano, men i forklaringen er det basilikum og paprika du blander i

  56. Jeg skal igang med samme projekt og kan se at du også havde lister på. Må jeg spørge hvad du gjorde ved dem? Havde du dem af? Eller hvordan? På forhånd tak 😊

    • Hej Rikke,
      Tak fordi du kigger med!
      Der er faktisk ingen lister på mit bordplade men den er udformet sådan, at der hvor listerne normalt sidder er der en kant som går op. Den sleb jeg let ned med sandpapir.
      Håber det hjælper og god arbejdslyst!
      Mange hilsener,
      Tamara

  57. Det vil jeg prøve!
    Tips! For nogle år siden havde jeg to lækre skindjakker, som var udtjent; de blev til den lækreste skindfrakke til vores dengang to-årlige datter! Og så lige med rødt satinfoer, naturligvis ;D
    Hilsen Stine

  58. Jeg er imponeret over så meget du kan få ud af. Hvor er den fin. Det kræver også noget at finde jakker med mange effekter på, jeg finder mange jakker rigtig billige men syntes ikke der er så mange spændene effekter på. 🌹🎒💼

  59. Hejsa, jeg har lige lavet din tomatmarmelade, og tilføjet lidt ingefær, den er bare blevet rigtig god – dog meget sød, så man kan vist roligt halvere sukkermængden. Tak for god opskrift 🙂

  60. Den er så fed 👌🏼 Ville ønske jeg var en haj til at sy, for så havde jeg helt sikkert begivet mig ud i projekt bumbag 🙋🏼

  61. Hej,
    Jeg er vild med din budbringer taske – men allerhelst i skind i det lidt rå look , som nogle af dine City bags er i. Hvis du falder over en sort eller koksgrå nubuck jakke, så ville jeg blive glad for en sådan taske. Og hvis foret fx kunne blive ensfarvet i fx koksgrå ?
    Mange hilsner Annette

  62. Uh jeg er fristet til at ofre den lækre skindjakke der hænger i skabet….. Hvad vil det koste at få den lavet til en taske? Du får frie hænder.

    • Hej Marianne,
      Det kommer an på hvad det er for en taske du forestiller dig. Vil du være sød at skrive en mail til mig med hvad du vil have og med billedet af din jakke så tager vi den derfra.
      Mange hilsener,
      Tamara

  63. Den er. Så fin og nogle spændende detaljer. Jeg bliver aldrig træt af at se dine kreationer, og drømmer om at lave en selv, men jeg syntes ikke det jeg har forsøgt har lykkes helt godt nok. 😀 (Endnu)

  64. Flot farvesammen sætning og mange små detaljer som giver det ekstra pift. Hvor køber du de stor flotte metal ringe du bruger på flere tasker?